Annons
Annons

Livet liksom!

Två underbara familjeutflykter till både Drottningholm och Skansen hann vi med under vår sista lediga helg på ett bra tag. Det var helt ljuvligt måste jag säga.

Älskar Drottningholm. Den här gången var vi dock inte inne på själva slottet utan nöjde oss med en långpromenad i den fantastiska trädgården. Så många fina träd, labyrinter och magiska buskage-gömställen. Om jag någonsin blir snuskigt rik i framtiden (kommer förmodligen aldrig hända haha) så önskar jag mig definitivt en egen allé med fina träd som leder upp till vårt stora hus. Det behöver inte ens vara ett slott. Jag skulle nöja mig med en fin allé. Äääääälskar alléer!

Annons

Mina superfina pojkar! What did I ever do to deserve them? So incredibly grateful for my amazing Watson boys.

Vi avslutade vår utflykt men en magisk brunch. Trots att klockan nästan var 15:00 så serverade de fortfarande brunch och vilken meny det var. OMG! Allting var hemlagat och så fint och noggrant förberett. Kommer definitivt tillbaka hit igen. Toppservice, urgullig personal och utsökt mat.

På söndagen åkte vi till Skansen. Solen tittade försiktigt fram och trots att det var ganska så kallt så fick man faktiskt vårkänslor. I alla fall jag. Tänk vad glad man kan bli för bara lite solsken.

Vi besökte naturligtvis Lill-Skansen. Alltid en favorit med våra killar. Även Akvariet är ett måste. Krokodiler, minisköldpaddor, alligator-sköldpaddor och andra väldigt spännande djur fanns där denna dag. Vi hade också jättetur med timingen den här gången. Vi dök upp på Akvariet precis när personalen skulle mata spjut-rockorna och mini-sköldpaddorna. De fick bläckfisk-armar och bläckfisk-huvuden till lunch. Killarna fick sedan klappa försiktigt på rockorna. De var i sjunde himlen. Underbart att se.

Livet liksom.

Vi hälsade även på i Klapp och Kram-hörnan där man försiktigt får känna på både ormen Snoddas och giftspindeln med okänt namn vilket båda barnen naturligtvis gjorde med förtjusning. David och jag observerade dock hellre från ett lite säkrare avstånd. Tog mer än gärna bilder och hejade ivrigt på men föredrog att inte klappa och hälsa på just de här specifika arterna men älskar verkligen att de båda är så orädda.

Vad är problemet tycker James? Love it!

Bröderna Watson!

En mysig, harmonisk och faktiskt till och med magisk helg skulle jag säga med mina hjärtan! Tack för att ni finns i mitt liv. Jag älskar er!

(30)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar