Annons
Annons

London på våra villkor!

Malin Watson Harry Potter Broom London

Flash Back Friday to the Harry Potter tour at Warner Brothers Studios in London!

Harry Potter Malin Watson söner

Vi hade ett fantastiskt äventyr i London i somras hela familjen och nu är vi redan sugna på att åka igen. Våra killar längtar tillbaka till England så därför har vi bestämt följande. Vi ska boka en ny familjeresa till London i sommar om de klarar att spara sin veckopeng fem veckor i rad.

Annons

David Watson Harry Potter

Förra gången besökte vi Harry Potter-filmstudion, upplevde Shrek-äventyret och spenderade två dagar på Legoland i Windsor. Sista dagen hoppade vi på och av sightseeingbussarna i London men vid det laget var de så slut att de somnade mitt i en av de guidade turerna.

Flying Car Harry Potter Malin David Alex James Watson

Min favoritdag var definitivt när vi besökte Warner Bros Studios och the making of Harry Potter. Magi på högsta nivå för både vuxna och barn. Helt oförglömligt måste jag säga!

Platform 9 3:4 Alex Watson

Våra killar tyckte också mycket om Harry Potter men deras absoluta favorit var definitivt Legoland.

Legoland UK James Malin Watson

James fullkomligt älskade båtarna så de åkte vi om och om och om igen.

Legoland Holiday England David Watson söner

Vi spenderade två hela dagar inne på Legoland från öppning till stängningsdags men killarna ville ändå inte åka därifrån när det var dags. De tyckte att det var det bästa de någonsin hade upplevt så i år har vi lovat att vi ska stanna längre.

Alex James Watson söner Watson Malin David Watson Legoland UK

Förra gången bodde vi på inne på själva Legoland-hotellet och det kan jag verkligen rekommendera. Det var dyrt men väl värt det. Alex och James älskade vårt familje-äventyrsrum och hela hotellet som är fullt av spektakulära legoskapelser och underhållning för barnen.

Shrek´s Adventure London Watson Malin Familj

Ser sååååå fram emot vårt nästa äventyr i London men först ska vi njuta av en fullspäckad vår med massor av jobb och roliga uppdrag. Have a very Happy Friday everyone!!

(14)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar