Annons
Annons

Love my new hair!

Idag har jag äntligen varit och gjort hår-extensions. Som jag har längtat efter att förlänga mitt hår. Jag har alltid (eller i alla fall nästan alltid) haft långt blont hår förutom en väldigt kort period i mitt liv då vi bodde i London under vår tävlingskarriär när jag klippte mig superkort och färgade det rött. Det tog ett tag för mig att våga göra detta men nu när jag äntligen har tagit steget så är jag så otroligt nöjd. Tusen tack fantastiskt duktiga Tilda Lundberg och Bobby Oduncu. Jag ääääääälskar mitt nya hår!

Annons

Att fästa det med tejp ska vara det mest skonsamma för det egna håret om jag förstår det rätt. Mitt hår är ju i och för sig väldigt slitet just nu på grund av all styling med locktänger och plattänger för dansshower, evenemang och tv-program men man vill ju ändå behålla sitt egna hår i så bra skick som möjligt.

Denna teknik tror jag är både det bästa för håret och det snyggaste eftersom det gör det lättare att ”mixa in” det nya håret med det gamla.

Tilda Lundberg, du är otroligt duktig! Färgen, formen och längden passade mitt egna hår perfekt och ditt hantverk är fenomenalt.

Jag fick dessutom mitt hår stylat och lockat efter att hårförlängningen var klar. Såååå lyxigt!!

Älskar den nya längden på mitt hår. Nu kan jag både locka och platta håret för olika tillfällen och det kommer alltid att de fint, fräscht och glamoröst ut.

Vilka proffs! Eller hur?!

Känner mig som en nordisk isprinsessa!

Tack igen fabulösa Bobby Oduncu och Tilda Lundberg. Är så otroligt tacksam. Jag trodde att det skulle bli bra men det blev ännu bättre. Är verkligen mer än supernöjd med min nya look. Ni är bäst bäst bäst!

(71)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar