Annons
Annons

Lovely Lively Loud Legoland

Härom veckan åkte vi tillbaka till Legoland Windsor London UK för andra gången. Förra sommaren bodde vi på Legoland-hotellet inne i själva parken och denna gång hade vi bokat in oss på det nya The Castle Hotel som låg precis bredvid det gamla. (Barnens önskemål).

Annons

Det bjöds på underhållning för barnen precis överallt.

Killarna älskade det nya hotellet precis lika mycket som det gamla och var i sjunde himlen så fort vi kom fram.

På de kreativa lego-stationerna skapades det för fullt.

Den nya Ninjago The Ride var helt fantastisk eller ”awesome” som James skulle säga. Han älskar Ninjago och känner till alla de olika karaktärerna.

En annan av James favoriter på Legoland är de här båtarna som man barnen för köra själva. De går ganska långsamt men det spelas härlig lego-inspirerad musik och man kör förbi superfina lego-figurer och fantasi-skapelser på vägen.

De utklädda karaktärerna går runt lite överallt och hälsar på barnen.

Det är en fröjd att få se sina barn ha så himla kul och bara njuta av allting de upplever hela dagarna.

Tyvärr ösregnade precis hela tiden en av dagarna men det var bara att klä på sig regnkläder och gå ”all in”! Vi hade en helt fantastisk upplevelse igen på Legoland men det var väldigt mycket folk och långa köer till de flesta attraktionerna. Mycket fler människor än när vi var där förra gången. Som tur var hade vi köpt till ett ”fast pass” som kallades Q-bot som gav oss förtur under en av dagarna. Så glad att vi bestämde oss för att köpa det trots att det kostade en hel del. Nu är vi ganska mycket fattigare efter en mycket dyr semester men vi har två väldigt nöjda barn som hade roligt precis hela resan. Det känns dock bra att vi åkte tillbaka ytterligare en gång för killarna ville verkligen uppleva Legoland igen men både David och jag känner att nästa sommar blir nog en solsemester i någon mysig stad istället. Någonstans där det erbjuds sol, bad, sandstränder och god mat.

(20)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar