Annons
Annons

Lugnet efter stormen!

Idag hade vi en ledig dag tillsammans hela familjen. Den första på väldigt länge och det var verkligen helt fantastiskt. Inga måsten, inga krav, bara mys med mina fina killar. Vi har haft en otroligt intensiv period med jobb de senaste månaderna och även om vi har njutit av nästan varenda sekund, eftersom vi älskar det vi gör, så är det ändå så skönt att äntligen få hinna landa lite och ha tid att umgås med sina nära och kära.

Annons

Barnen har varit väldigt tålmodiga och duktiga under hela Let´s Dance-säsongen och de har tyckt att det har varit ganska spännande att följa både mig och David i vårt arbete. Det är ju också lite lättare nu när de är något äldre och man kan förklara att det här hektiska schemat vi har bara är under en väldigt begränsad period. Den här gången har de till och med fått hänga lite mer i träningslokalen. Jespers son Caspar och våra söner Alex och James har lekt jättefint tillsammans under flera tillfällen och likaså Dominikas son Harry har de haft så kul med. Gissa om killarna blev besvikna när Dominika och Martin åkte ut. Vi har dessutom fått så mycket hjälp med barnvakt av mina underbara föräldrar under hela den här perioden men självklart har det funnits tillfällen då vi har haft lite svårt att få ihop det. Speciellt på de röda dagarna under våren då skolan har varit stängd men då har de tyckt att det har varit kul att få följa med till replokalen. Man måste dock vara väldigt tyst när man är på plats vid träningssalarna eftersom våra inslag ofta spelas in då av de duktiga kamera-teamen. Det har pojkarna nu förstått och oftast har de faktiskt hållit sig något så när lugna. Problemet är när våra deltagare, både kändisar och dansare, börjat leka med dom. De har en tendens att jaga upp killarna något enormt och helt plötsligt, från en sekund till den andra, går de från att vara två små tysta möss till ett par vilda huliganer. Tack Samir, Ellen och Tobias Bader! Nej, skämt åsido, tack alla underbara deltagare för att ni lekte och välkomnade våra små prinsar. Ni är helt underbara! Vi älskar er alla!

Den här säsongen var faktiskt väldigt speciell för mig och inte bara för att vi vann utan för att så många olika saker skedde. Glädje och sorg. Högt och lågt. Dramatik och lugn. Inte en lugn sekund så ni kommer att få stå ut med ett åtminstone ett par blogginlägg till om den här fantastiska perioden. To be continued…     

(98)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar