Annons
Annons

Manligt, kvinnligt eller teamwork?

malin-david-watson2017

David och jag har ett väldigt bra förhållande. Inte perfekt så klart och naturligtvis bråkar vi då och då men vi jobbar fint tillsammans. Självklart har vi många saker som vi tampas med varenda dag men en sak som vi är duktiga på är att jobba som ett team. De har vi alltid varit. Vet inte varför. Kanske för att vi båda är drillade till det sedan barnsben på grund av dansen. Vårt yrke är ju pardans och om man inte klarar av att jobba ihop när man dansar så är det liksom kört med den karriären.

Annons

David är väldigt maskulin och jag tycker att jag är ganska så kvinnlig men när det gäller vår arbetsfördelning här hemma och i vårt företag vi driver tillsammans så är våra roller i några personers ögon kanske lite ombytta. Eller? Har det någon betydelse över huvudtaget?

David Malin Watson

David lagar nästan all mat, jag är inte så bra på det (eller om man ska vara riktigt ärlig så är jag ganska så hopplös på det området) så min man tar för det mesta hand om våra middagar. I alla fall när han hinner hem i tid. Å andra sidan så sköter jag nästan all administration för vårt företag. Förfrågningar, offerter, bokningar och bokföring tar jag för det mesta hand om. Vi tycker båda att det fungerar alldeles utmärkt och vi är av den åsikten att om det klaffar för vårt team (Familjen Watson) så är det en perfekt arbetsfördelning för oss.

Ofta när David lagar mat sitter jag vid datorn i köket och svarar på jobbmail, bloggar och planerar barnens schema så vi är ofta tillsammans ändå även om vi gör olika saker. Det är supermysigt så spelar det i slutändan verkligen någon roll vem som gör vad?

I våra superstressiga perioder så har vi en annan metod. Då gör vi bara det som måste göras! Det känns inte så viktigt vem som gör vad, bara det blir gjort och att allt fungerar både hemma och på jobbet. Då är alla i slutändan nöjda och glada. Hur gör ni i era familjer?

(22)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar