Annons
Annons

Måste få dansa!

Malin Watson liten

Redan som barn kände jag att det var någonting väldigt speciellt som hände inuti mig när jag dansade. Jag ville bara ha mer och mer och mer och blev snabbt beroende av dansen skulle man väl kunna säga. Det kändes som om en eld hade tänts och den slocknade aldrig, inte ens när jag sov för då drömde jag om dansen. Jag kände snabbt en hunger för att bli bättre. Inte nödvändigtvis bättre än alla andra men bättre än vad jag var igår, dagen innan och så vidare. Hur långt kunde jag pressa mig själv och min kropp för att bli den bästa dansare jag någonsin skulle kunna bli?

Annons

Allt jag tänkte på var dans, nästa träning, nästa tävling, hur jag ville vara och bli som dansare. Hur jag skulle kunna uttrycka min personlighet på dansgolvet, skapa mig min egen image och utveckla mig själv så långt det någonsin går som dansare. Allt jag gjorde handlade om dansen. Jag sparade pengar för att kunna dansa, jag pluggade hårt i skolan för att få lov att dansa och all fri tid lades på att tänka, planera, träna och kartlägga min framtid som dansare.

Malin David Watson Dansshow

Jag är så glad att jag valde dansen som karriär och satsade allt jag hade. Jag måste få dansa för att kunna känna mig hel. På scenen och på dansgolvet känner jag mig som hemma och är som allra lyckligast förutom när jag är med min familj! Jag har verkligen Världens Bästa Yrke och för det är jag så otroligt tacksam!!!

(38)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar