Annons
Annons

Mitt mest komplicerade förhållande!

Watson Malin

Ett laddat ämne och någonting jag själv tycker är väldigt jobbigt att prata om är min kropp. På grund av mitt jobb har det alltid varit viktigt att hålla mig i form och både vara och se vältränad ut då vi har många dansshower, framträdanden och andra evenemang då vi uppträder inför publik. Däremot har jag lätt för att både gå upp och ner i vikt. När jag jobbar så där superintensivt som till exempel nu i Let´s Dance så rasar jag oftast i vikt och när jag jobbar mer med det administrativa i vårt företag så har jag istället lätt för att lägga på mig några extrakilon. Däremot har jag aldrig någonsin bantat och tänker aldrig börja. Jag tror inte att det fungerar. Jag tror på att äta nyttigt och träna så mycket som möjligt så ofta jag kan med så många olika aktiviteter som det går.

Annons

Malin Watson Let´s Dance

Som proffsdansare förväntas man oftast ha en perfekt kropp men sanningen är att det inte finns några perfekta kroppar. Vi ser alla olika ut och är det inte det som är vackra på riktigt. Det kanske är så att alla kroppar är perfekta just som de är eller? Jag skulle aldrig någonsin döma någon annan människa på grund av hur de ser ut, om de är smala, runda, långa, korta så varför dömer jag mig då själv så hårt? Varför tycker jag om mig själv som bäst när jag är som mest vältränad? När jag känner mig lätt och stark. Då känns det som att jag kan klara av precis vad som helst och mitt självförtroende är på topp. Jag är dock väldigt noggrann med att alltid säga till våra söner att jag går till gymmet och tränar för att bli stark och inte smal och det är verkligen så jag känner. Det viktigaste är inte att vara smal utan att ha en frisk och en stark kropp och en sund inställning till mat. Att träna bra och smart och känna att kroppen är det perfekta redskapet för både livet och jobbet.

Malin Watson träning

Mitt mest komplicerade förhållande kommer nog alltid att vara med min egen kropp men de senaste åren har vi har i alla fall blivit sams och för det mesta hittat ett sätt vi kan samarbeta på.

(135)
(0)

1 kommentar


 

Annons

Laddar