Annons
Annons

Modeshower i Umeå

Tidigt i fredags morse flög jag upp till Umeå för att förbereda allt inför modeshowerna och dansshowerna i Avion Shopping. Senare på kvällen kom resten av gänget så att vi kunde köra genrep av både showerna kvällen innan. Så här laddade var Kristjan, Nathalie, Martin, Jeanette, David och jag innan det ens startade. Det var snabba ombyten och många klädesplagg, smycken, väskor, attiraljer och skor som skulle vara på plats men med hjälp av både fantastiska Josefin och Maria så fungerade det alldeles utmärkt.

Annons

Morgonen efter var vi åter igen på plats tidigt och fick fint smink av duktiga tjejerna på Brallis.

Innan smink!

Efter smink!

Redo för dagen att starta!

Härliga Rasmus var konferencier och presenterade oss alla och våra kläder på modevisningarna och dansshowerna. Josefin och Maria hjälpte till med alla våra ombyten. Team work all the way! Sååååå kul!

Den första modevsiningen var Casual och den andra Trend. Älskar att få göra sådana här jobb. Det enda problemet är att man blir så sugen på att köpa alla kläder man har visat upp. Jag kom hem med två nya jackor och ett par nya byxor.

Supermodel for a day! Totally love it!

Nästan hela gänget samlat!

Tusen tack Rasmus, Jeanette, Nathalie, Martin, David, Kristjan, Josefin och Maria för en fantastisk helg i Umeå! Superproffsigt jobb av er allihopa och tack Avion Shopping för att vi fick komma. Älskar verkligen att jobba i ett team. Speciellt när det fungerar så här bra!

(19)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar