Annons
Annons

Mörkrädd

Nu är säsongen igång igen och det är redan full fart med olika jobbevenemang, skola för barnen och även en hel del sociala roligheter både den här veckan och nästa. Nu gäller det att vara superorganiserad från start så att man kan njuta av både jobb och fester och inte känna sig stressad. Förra veckan var David borta på ett av sina jobbevent och då var han även bortrest över natten. Det händer allt mer ofta numera att vi båda tar jobb då vi är hemifrån mer än tjugofyra timmar. Barnen är ju så pass stora nu så att det fungerar fint att ta sig an både mindre och större events.

Annons

Det enda problemet när David inte kommer hem på kvällen är att jag är så fruktansvärt mörkrädd. Jag känner mig helt lugn att vara ensam på kvällen med barnen och natta dom och hitta på någonting själv när vi inte är tillsammans men just när jag ska gå och lägga mig, låsa huset och framför allt släcka alla lampor då börjar jag inbilla mig både det ena och det andra och det slutar alltid med att jag rusar upp för trappan som en galning efter att jag släckt sista lampan på nedervåningen och kastar mig i säng och hoppas på det bästa.

Mina föräldrar sa alltid att det här med att vara mörkrädd skulle gå över när man blir vuxen men hittills har det inte hänt för mig i alla fall men jag kanske inte är totalt vuxen ännu. Vem vet.

(34)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar