Annons
Annons

Mot Fångarna på Fortet!

Malin Watson

Wohoo!! Nu är det äntligen officiellt! I morgon flyger David och jag till Frankrike. Jag ska spela in tv-programmet Fångarna på Fortet! Jag är sååå glad, förväntansfull, laddad, exalterad, pirrig, taggad, nervös men också lite rädd. Kanske till och med skräckslagen. Så mycket känslor. Vad är det jag har gett mig in på egentligen? Jag har ingen aning om hur det kommer att gå. Jag vet inte om jag kommer att vara bra eller dålig på de utmaningar jag får. Allt jag vet är att jag verkligen kommer att gå All In! Ge allt! Det finns ingen anledning att vara lagom på Fortet tycker jag eller att gå in i någonting överhuvudtaget med mindre än ett hundra procent. Jag kommer att göra mitt allra bästa, ge allt jag har eller kanske till och med lite mer. Hihi!

Annons

Malin Watson Dansshow

Dags att låta dansskorna vila några dagar. Nu bär det av till Frankrike och Fortet i fyra dagar och sedan direkt vidare till att fira midsommar i skärgården med våra barn och resten av familjen. Ska bli sååååååå kul!! Håll tummarna för mig! Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös. På riktigt! Hjälp!

(131)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar