Annons
Annons

Möten med människor!

Härom dagen hade jag den stora turen och äran att få träffa en människa jag beundrar väldigt mycket, nämligen Marcus Oscarsson. Mannen som gör att man blir så mycket mer intresserad av att lyssna på politik. Han gör detta ämne lättbegripligt, intressant och underhållande. Helt fantastiskt enligt min mening och det fick mig att tänka på möten mellan människor över huvudtaget. För mig är det så mycket vad livet handlar om. Jag älskar att träffa och lära känna nya personer och speciellt om de inte är som jag själv. Jag vill alltid lära mig mer, ge mig in i diskussioner och gärna med de jag inte redan känner. Det är inte så svenskt. Jag vet. Det är heller inte så normalt, jag vet, men jag tror att det gör att man utvecklas som människa.

Annons

Tack Marcus för den lilla pratstunden. Jag tycker du är fenomenal!

(32)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar