Annons
Annons

När livet ändras på två sekunder!

Livet är så skört och man kan aldrig veta hur lång tid man har på denna magiska jord. Allt skulle kunna vara över i morgon men min förhoppning är naturligtvis att det inte är så. Jag älskar livet och jag tycker att varje dag är otroligt spännande. Det enda jag ibland önskar är att man hade fler liv för det är så mycket jag vill göra men det finns så lite tid att göra det på. Livet är underbart men kort och det gäller att leva det fullt ut varje dag. Leva sitt bästa liv. David har lärt mig massor om att vara i nuet och att inte planera för mycket för framtiden hela tiden utan att hålla sig mer närvarande istället och njuta mer av stunden.

Annons

Någonting som förändrade våra liv på två sekunder var när barnen föddes. Först två som blev tre och sedan tre som blev fyra. Ett par blev till en liten familj som sedan växte till en större familj. Våra liv förändrades för alltid. Helt plötsligt hade vi fått två magiska skatter att ta hand om, vägleda, lära, umgås med och älska livet ut. Vilket ansvar men vilken gåva. Barnen har också gjort att vi har varit mer närvarande och tagit vara på de små ögonblicken på ett helt annat sätt.

I början var jag nervös för hur allt skulle fungera praktiskt med barnvakt, scheman och livspussel, speciellt med tanke på våra konstiga och ovanliga arbetstider, men så fort de kom så spelade det liksom ingen roll längre. Allt går att lösa och man får tag en dag i taget. Det viktigaste var ju att de var här. Allt annat skulle falla på plats så småningom. Våra fina underbara pojkar som jag älskar över allt annat på jorden och då menar jag alla tre. My three Watson Boys!

Den här bilden ovan är fortfarande min ”all time favourite picture” av mina pojkar och den har jag som bakgrundsbild på min mobil. Den påminner mig varje dag om vad som är det viktigaste i livet. Oavsett vad som händer så har vi varandra. Det är någonting som har hjälp mig igenom otaliga situationer i vårt liv. Så många gånger om någonting tråkigt eller ledsamt har hänt eller om andra delar av vårt liv inte alltid har gått som vi har velat så har vi påmint oss själva om att vi har varann. Då klarar vi oss. Inget annat spelar någon roll. Så länge vi har varandra så kommer allt annat att lösa sig.

David och barnen har lärt mig så mycket om kärlek, livet och om att leva sitt bästa liv. Varje dag är en gåva och det är upp till oss alla hur vi väljer att använda den. Hoppas ni alla har en underbar vecka!

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar