Annons
Annons

När livet inte blir som man tänkt sig

Dansevenemang, barnkalas, dansundervisning, barnens kompisar, bio, läxor, Melodifestivalen. Hela helgen har varit en salig blandning av olika aktiviteter men jag måste säga att jag älskar det. Visst kan det bli rörigt ibland och vissa veckor framöver kommer det säkert att köra ihop sig med logistik och tidsplanering. Det är jag helt säker på men den här helgen har barnen haft så kul. De har fina kompisar och mår bra och tycker att livet är väldigt roligt för det mesta. Jag har världens bästa jobb och en man som älskar mig mer än allt annat på hela jorden. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta någon som skulle acceptera mig för den jag är och älska mig tillbaka lika mycket som jag älskar honom utan att försöka förändra mig.

Annons

Livet blev inte alls som jag hade tänkt mig. Det blev så mycket bättre.

(34)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar