Annons
Annons

Nuet eller framtiden

Snart är det dags att återvända till fastlandet igen. Vi njuter av att vara lediga och av den där härliga frihetskänslan man får när man titt som tätt kan byta miljö från landet till stan och tvärtom.

Annons

Idag blir det dock lite av en jobbdag i stugan då höstens evenemang så smått ska börja förberedas och trots att jag älskar mitt jobb så vill jag inte att semestern ska ta slut riktigt än. Vi har några veckor kvar men sakta men säkert börjar verkligheten smyga sig på. Försöker att hålla mig kvar i nuet och njuta av ledigheten trots att jobb ska börja organiseras men det är svårt ibland. Speciellt när man har sitt eget företag tycker jag. Det ger en ju självklart mer frihet och det är härligt att man kan styra upp sin tid mer själv men samtidigt måste man ofta vara uppkopplad och redo att ge svar inför framtidens evenemang. Svårt att hitta den rätta balansen ibland tycker jag.

(27)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar