Annons
Annons

Pay Back Time!

Malin Watson David Watson söner kompisar

I måndags och tisdags hann vi äntligen bjuda hem våra söners kompisar efter skolan och förskolan. Det var verkligen på tiden. Både David och jag har haft en sådan otroligt intensiv jobbperiod de senaste månaderna att vi inte har hunnit organisera lekstunder på ett tag. Däremot har deras kompisars föräldrar bjudit hem både Alex och James vid ett flertal tillfällen vilket har gjort att de har kunnat leka tillsammans ändå och även hjälpt oss enormt mycket då vi ibland har haft svårt att hinna hämta killarna i tid efter jobbet. Därför var det nu verkligen dags för oss att bjuda igen. I måndags hade vi sex barn här hemma och i tisdags sju. De hade sååååå himla kul!!

Annons

Malin Watson Pannkakor Matlagning

I vårt hus är det för det mesta David som står för matlagningen då jag inte är så talangfull på det området. Däremot är jag väldigt bra på att laga pannkakor och andra maträtter som barnen älskar barnen. Därför körde jag tre omgångar pannkakor i måndags och tre i tisdags. Det blev total succé kan jag meddela. I am the Queen of Panncakes och nu även väldigt populär hos barnen!

Malin David Watson söner kompisar

Många barn blev det men gud så roligt de hade! De leker faktiskt väldigt fint tillsammans måste jag säga men de blir lite kaxigare när de är i grupp så det gäller att styra med järnhand. Haha!!

Alex Watson James Watson

Två trötta men väldigt nöjda killar!

James Watson son Malin Watson

Tack och god natt säger vår minsting James fem år med sitt älskade lilla gosedjur kaninen Flopsy!

(55)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar