Annons
Annons

Pirret i magen!

Nu börjar man ana att våren är på ingång på riktigt och till och med sommaren känns inte alltför avlägsen längre tycker jag. Vilken underbar känsla det är när man inte behöver klä på sig i flera hundra lager av olika tröjor, byxor, mössor och vantar. Bara det känns som en befrielse.

Annons

Det är fortfarande full fart i allra högsta grad med jobb för oss båda. Trots att jag tyvärr åkte ur tv-programmet Let´s Dance tidigt i år när jag tävlade tillsammans med underbara skådespelaren Claes Malmberg så har jag nästan fullspäckat schema ändå med rep för öppningsnummer och till och med extra nummer den här säsongen och diverse inspelningar på måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Även olika evenemang finns inbokade i kalendern så än så länge måste jag köra på men trots det börjar det ändå pirra till lite i magen för nu längtar jag verkligen efter sommaren och skärgården.

Vi spenderar väldigt mycket av vår lediga tid under sommaren ute på vår lilla ö. Då är vi utomhus nästan hela tiden. Alla måltider intas ute i det fria, vi badar, solar, leker med barnen, tränar och gör liksom allt utomhus. Det är det som gör det så lyxigt känner jag. Att få vara ett med naturen tillsammans med sin underbara familj. Det är det bästa jag vet. Det finns ingen tid på året då jag känner mig så avkopplad och fri som på semestern när vi är ute i skärgården i vår lilla sommarstuga. Det är (som Alex vår äldsta son skulle säga) det här som är livet mamma.

Det som är så fantastiskt med barnen är att vi nu har gått in i en helt ny fas med dom båda. De klarar att gå till och från skolan själva och är så mycket mer självständiga. De kan gå hem tidigare från fritids och stanna uppe senare på kvällen eftersom de är äldre nu vilket gör att vi helt plötsligt hinner träffa dom både innan och efter vi är på vissa evenemang vilket gör det så mycket lättare att hitta en bra balans mellan jobb och familj.

Vi älskar våra jobb så mycket men vi älskar ju våra barn så mycket mer!

(39)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar