Annons
Annons

Plötsligt händer det!

David Watson Alex Watson Magical moment

Plötsligt händer det! Vår äldsta son vågar äntligen hoppa i vattnet i skärgården på den djupa delen och pappa David är redo att med öppna armar ta emot om det skulle behövas. De små ögonblicken i livet är oftast de största. För oss var det här ett väldigt stort och viktigt ögonblick. Lyckan i Alex ögon när han klarade av det var nästan obeskrivlig!

Annons

Alex Watson Skärgården

Stolt och nöjd son med en smula bättre självförtroende!

Watson David sonen James

Vi är nu tillbaka på vår underbara ö ute i skärgården. Vårt paradis och vår väldigt speciella plats på jorden. Här kan vi koppla av och bara vara. Samla kraft och njuta av att vara tillsammans hela familjen.

James Watson Pappa David Watson

David kom ett dygn senare än oss andra eftersom han var kvar hemma i stan och undervisade en heldag i dansstudion innan han kom ut. Gissa om vi hade lyckliga killar när han var tillbaka!

Kusiner Watson Karlsson

Superkusinerna Miranda och Jennifer har också varit här hela veckan vilket naturligtvis har gjort det ännu roligare att vara här. Min brors underbara tvillingdöttrar. Helt plötsligt uppskattas kompisar så mycket mer än bara mamma och pappa. Det är bara att acceptera läget. Haha!!

Skärgården Watson Karlsson

Miranda och Alex på bryggan. Det är aldrig för kallt för ett bad!

Superkusinerna Karlsson Watson

Hela gänget har sååå kul tillsammans!

Alex Watson Miranda Karlsson

Badglada eller badgalna barn!

Watson Karlsson Superkusinerna

Jennifer, Miranda, James och Alex driver ett zoo här på skärgårdsön. Alla olika sorters djur är välkomna!

Skattjakt Morfar Superkusinerna Watson Karlsson

Skattjakt med Mormor och Morfar/Farmor och Farfar har har vi också hunnit med. Rim, gåtor och uppgifter att lösa men var är skatten?!

Skattjakt Mormor Watson Karlsson Jansson

Skatten var i hatten! Så klart. Skatten var ju under Mormors hatt. Vilket härligt äventyr!

James Watson nyckelpiga

Bada bör man annars dör man!

Alex Watson Malin David Watsons son

Ingen dag utan massor av dopp!

Watson James Malin Watsons son

Vi älskar livet i skärgården.

Malin Watson söner

Jag njuter av att vara ute på ön med vår lilla familj och jag älskar även att läsa för våra barn. Ibland tycker killarna att det är kul och ibland inte alls men det är någonting som jag kommer att fortsätta med vare sig de vill eller inte. Jag älskade att läsa böcker när jag var liten och jag vill verkligen att de ska få uppleva samma magiska känsla som jag fick när jag slungades in i böckernas förtrollande fantasivärld!

Skärgården David Watson

David vågade också hoppa i på den djupa delen! Hihi!!

Watson Alex summer

Sekunderna innan Alex hopp! Tänk vad mycket som förändras i ens liv när man till slut vågar göra det men egentligen vill. Varför är det så mycket lättare att tvivla på sig själv än att tro på att man kan? Våga tro på dig själv säger jag, våga göra det du verkligen vill. Endast du har makten att förändra ditt liv till det bättre. Skapa dig det liv du verkligen vill leva! Magi!!

(77)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar