Annons
Annons

Premiärkväll på Let´s Dance!

 

Herregud vad roligt vi hade igår! För första gången någonsin startade vårt öppningsnummer, koreograferat av min man David Watson, i den förinspelade trailern och avslutades live i tv-studion med proffsdansare, kändisar och alla domarna. Det blev så häftigt och effektfullt tycker jag. Är mäkta stolt över honom. Stämningen var helt otrolig. Jag trodde nästan taket skulle lyfta redan i början av programmet. Publiken fortsatte dock att klappa, ropa och heja under hela kvällen. Så magiskt för oss som uppträder att få uppleva detta underbara stöd. Alla paren var väldigt duktiga tycker jag och det kändes som ett mycket lyckat första program.

Annons

Claes och jag hade samba som första dans och det är inte den lättaste dansen att starta med kan jag berätta. Vi har kämpat stenhårt med den hela veckan och jag tyckte att min fina danspartner levererade en härlig samba i direktsändning i går. Det var lite nervöst för oss båda och en lång väntan eftersom vi dansade mot slutet av programmet men herregud vad kul det var. Nu är det dags att bege sig till replokalen igen för att börja nöta in vår nästa dans. Kan ni gissa vilken det är? Jag kan avslöja att Claes fullkomligt älskar den här dansen.

(70)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar