Annons
Annons

Presskonferens på Grand Hotel!

lets-dance

I tisdags hade vi presskonferens på Grand Hotel för Let´s Dance 2017! Alla vi proffsdansare var supertaggade inför vårt första öppningsnummer för säsongen koreograferat av vår dansproducent och koreograf David Watson.

Annons

smink

Smink och hår hos bästa Evelina Lundqvist! Kände mig såååå fin.

grand-hotel

Med härliga Stina Wollter och Ellen Bergström! Kändes konstigt att delta i presskonferensen utan min danspartner. Regissören och skådespelaren Thorsten Flinck som jag egentligen skulle ha dansat med kunde tyvärr inte vara med och dansa i denna säsong på grund av hälsoskäl.

dance

Anja Pärsson, Calle Sterner, Anders Öfvergård aka ”Arga Snickaren”, Cecilia Ehrling, Kristjan Lootus och jag laddar backstage. Vilket härligt och blandat gäng det kommer bli år.

dancing

Energifyllda Samir Badran, Sigrid Bernson, Stina Wollter, Tobias Bader och jag!

watson

Tur att man jobbar tillsammans med sin egen käresta när man inte har någon Let´s Dance partner klar. Som tur var löste det sig bara några timmar senare. Jag är såååå peppad och glad att jag ska få dansa med fotbollskungen Jesper Blomqvist! Mer om det kommer snart!

(81)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar