Annons
Annons

Prova igen? Nej tack!

malin-watson-pojkar

Härom dagen träffade vi på ett par som frågade hur gamla våra barn hade blivit nu och om vi hade en tjej och en kille. Nej, vi har två pojkar svarade jag varpå mannen utbrister: ”Prova igen så ska du se att det säkert går nästa gång”! Prova igen? Nej tack, svarade jag. Vi är väldigt nöjda med våra två fantastiska pojkar.

Annons

malin-watson-barn

Skulle det vara mindre värt att ha två barn av samma kön än om vi hade en av vardera? Jag måste faktiskt säga att jag tycker att det är oförskämt av människor att säga så. Ibland tror folk att de kan säga precis vad som helst till en. Vi har två friska, snälla, roliga, kreativa och helt underbara pojkar. De är väldigt olika varandra både till utseende och personlighet men de står varandra otroligt nära. Det skulle jag för allt i världen inte ändra på. Jag älskar mina barn precis som dom är.

malin-watson-alex-james

Det är säkert jättekul att få både en tjej och en kille men jag skulle inte kunna föreställa mitt liv utan våra två helt magiska prinsar och jag tror dessutom att det är just för att de är av samma kön och även väldigt nära i ålder som de har så fantastiskt roligt tillsammans! Jag är också evigt tacksam för att vi över huvudtaget kunde få barn vilket man inte alls kan ta för givet när man börjar försöka. Att dom sedan blev friska och glada och har utvecklats till två ytterst empatiska och snälla individer är något i alla fall jag värdesätter mycket högre än vilket kön de råkar vara.

malin-watson-soner

Tack för ordet! Stolt tvåbarnsmor till Alex och James!

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar