Annons
Annons

Rädslan försvinner aldrig!

Malin-Watson

Rädslan för det okända, det ovissa och för att misslyckas kommer aldrig att försvinna. Alla människor är rädda, men välj att göra det du verkligen vill ändå, trots din nervositet. Ta kontroll över din rädsla och lär dig att dansa med den istället. Den ingår i din vardag och kommer alltid att finnas kvar där. Det går inte att mota bort det du är ängslig för, du kan inte ignorera rädslan. Du måste möta den på riktigt, öga mot öga, konfronteras emot den och sedan arbeta dig rakt igenom den för att slutligen komma ut på andra sidan där dina drömmar finns. Det är i alla fall vad jag tror.

Annons

Du har ett val. Antingen kan du fortsätta att jobba med ett yrke du bara tycker känns ok och tjäna tillräckligt med pengar för att existera i ditt vardagliga liv eller så kan du välja att kasta skyddsnätet och testa någonting nytt. Lämna det gamla bakom dig, chansa på att det kommer att fungera, lita på dig själv och att det nya spännande projektet kommer att lyckas och istället jobba varje dag med det du brinner för och designa ditt eget kreativa drömliv. Existera eller leva? Säkerhet eller kreativitet?

Vad skulle du välja om du var tvungen? Ett monotont och tråkigt jobb som gav dig en bra inkomst eller ett kreativt och inspirerande arbete med en något mindre lönesumma? Förhoppningsvis kommer du uppnå både och men om du nu idag, i detta läge, var tvungen att välja bara ett av alternativen? Vad skulle du då välja? Vilken väg skulle du ta?

Jag vet vad jag skulle välja. Jag vill känna mig levande och kreativ och få känna att jag skapar någonting nytt varenda dag. Livet är till för att levas. Jag vill ha ett intressant och unikt liv och skapa mina egna möjligheter och för det livet är jag även villig att ta risker. Jag skulle definitivt välja en mindre inkomst mot att få jobba med det jag verkligen vill. Man kan alltid tjäna mer pengar. Däremot har vi bara ett enda liv här på jorden och jag vill inte slösa bort en enda sekund på att jobba med någonting jag egentligen inte vill göra.

Rädslan kommer aldrig att försvinna. Den kommer alltid att finnas kvar. Den är en del av oss men det är vårt val om vi låter rädslan växa och bli till en stor del av oss själva eller om vi tar kontroll över den och bara låter den få bo i liten ytterst minimal del inom oss. En liten del vi varje dag väljer att möta och jobba oss igenom för att komma dit vi vill. Mata inte rädslan så att den växer och blir starkare. Välj istället att ge näring åt din glädje och passion och ta beslutet idag att istället ge all din fokus, energi och koncentration till det du verkligen vill åstadkomma med ditt liv!

(67)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar