Annons
Annons

Rejäl vurpa idag!

Dagens cykelträning slutade inte precis som planerat. Det blev en rejäl vurpa i en av nedförsbackarna runt sjön. Det ligger så mycket grus kvar på vissa ställen att jag sladdade riktigt illa och hade (i ärlighetens namn) lite för snabb fart. Jag älskar ju fart. Har alltid gjort och kommer nog alltid att göra. Jag åkte alltid de värsta och vildaste berg- och dalbanorna när jag var liten (till min mammas stora förskräckelse) och jag hoppade från 10 meters höjd i hopptorn ner i vattnet när jag bara var 10 år. Jag ställde mig även på ett par slalomskidor för första gången när jag var tio år och körde störtlopp rakt ner för backen eftersom jag hade glömt att fråga hur man svänger. Jag tycker om att gå ”all in” med allt jag gör. Vad är det annars för mening liksom?

Annons

Så känner jag även med träningen. Nu varvar jag löpningen med cykling och idag tog jag Davids cykel som är nästan ny (från förra året) istället för min egna begagnade cykel som är lite trögare. Därför var jag inte beredd på den supersnabba fart jag fick upp och trodde verkligen att jag hade cykeln under kontroll men det hade jag tyvärr inte. Jag ramlade och slog i höften, fick ett rejält skrubbsår på knät och ena sidan benet men herregud, vad gör det? Lite blod kan man väl klara av. Ingenting är brutet eller vrickat så det får man ju vara otroligt tacksam för men min kropp är ju mitt jobbredskap så i fortsättning får jag nog sakta ner tempot lite grann. Livet är ett maraton, ingen slutspurt. Nu gick det ju ganska bra. Jag är bra lite öm här och där men så många tankar flög igenom mitt huvud precis innan jag föll. Bland annat ”jag kommer inte att greja det här”. Det var lite läskigt.

Nu blir det sit ups och benträning och sedan måste jag bara ut på en cykeltur till med något lägre hastighet denna gång för efter min lilla olycka så blev jag faktiskt lite skärrad och rädsla är ingenting jag vill känna när jag går genom livet så nu är det bara upp på hästen igen och ta nya (men lite smartare) tag.

(61)
(0)

1 kommentar


 

Annons

Laddar