Annons
Annons

Ro i själen!

Nyss hemkommen från en helt magisk helg på landet. Det finns ingenstans på jorden som jag kopplar av så mycket som på vår lilla skärgårdsö.

Bryggmys med vår yngsta son James. Man får passa på så länge man fortfarande får kramar av sina barn.

Annons

Underbart att stora delar av Storfamiljen var på plats denna helg också. Mina föräldrar Gunnar och Solweig och min bror Mattias med sina två barn Jennifer och Miranda.

Fiska med Mattias. Det är lycka det. James tyr sig ofta till min bror. Det är så fint att se.

Min underbara bror och jag. Älskar att vi kan spendera tid tillsammans i skärgården.

Är så glad att David älskar ö-livet lika mycket som jag. Glömmer aldrig hans chockade ansiktsuttryck första gången vi åkte ut med båten och visade var vi hade vårt lilla smultronställe.

Morgonkaffe på berget och total stillhet och tystnad. Balsam för själen liksom.

På bryggan är det nästan alltid full fart. I alla fall när man får leka med världens bästa kusiner. Det var experiment, laboratorium, akvarium, bad och massor av andra lekar. Fantasin är det inget fel på.

Inga paddor i världen slår detta. Morfar och Mattias tog ut dom på en fiskefärd. Det blev tyvärr inte så mycket fångst den här gången men tror de hade mysigt ändå. Dessutom stannade de till på en annan lite större ö på hemvägen för att köpa glass.

Känner mig så tacksam för denna helg med sol, bad, lek, mys och massor av prat och skatt med mina föräldrar, Mattias, Jennifer, Miranda, David och våra egna barn. Jag mår så bra av att vara ute i naturen och nära vatten. För mig är det lyx. Att bara få vara utomhus hela tiden. Då får jag ro i själen.

(49)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar