Annons
Annons

Sista äventyret!

Watson-Malin

Nu är det snart dags för det sista äventyret för 2016! I morgon är det här året till ända och det känns både vemodigt och festligt på samma gång. Ut med det gamla och in med det nya eller kanske bättre att behålla allt som var bra och ta med sig det in i 2017 och lägga det mindre bra bakom sig? Livet är så fascinerande. Det är lite som att ha barn tycker jag. Ju äldre de blir desto mer spännande blir det. Likadant känner jag för livet. Ju längre vi lever desto mer intressant blir det. Varje dag jag lär mig någonting nytt, även om det bara är en enda sak, så känner jag mig levande. Det är för mig en riktigt bra dag. Ingenting står någonsin still. Allt och alla utvecklas och förändras hela tiden och förhoppningsvis till det bättre. Valet är vårt eget. Vart är jag själv på väg? Är det rätt riktning för mig? Om inte, hur gör jag för att styra om och styra rätt?

Annons

Idol-Watson-Malin

2016 var ett otroligt roligt, intressant och lärorikt år för mig. Jag har de senaste månaderna grubblat väldigt mycket på min framtid och jag har beslutat mig för att inte sätta upp några nyårslöften för mig själv för 2017. Däremot har jag många nya mål jag vill sträva efter att uppnå under året som kommer.

Malin Watson Skärgården

Jag vill våga mer, trots att jag är rädd, jag vill stå på mig mer, trots att jag är rädd, jag vill kasta mig ut på nya områden, trots att jag är rädd, jag vill tro mer på mig själv och min egen förmåga, trots att jag är rädd, jag vill leva ett liv där lyckan enbart kommer inifrån, trots att jag är rädd, jag vill leva mitt bästa liv, trots att jag är rädd.

Malin Watson Presskonferens Let´s Dance 2016

Jag är nämligen rädd för att kliva in i 2017 men det är en bra sak för det betyder att jag är redo att göra det jag vill trots min rädsla. Nu är det dags. Välkommen 2017. Snart stiger jag in i dig och jag har en plan. Jag är exalterad, jag känner mig stark. Jag är redo. Är du redo för mig?

Watson-Malin

(30)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar