Annons
Annons

Skönaste söndagen

Just nu är vi inne i en väldigt intensiv jobbperiod men i söndags hade vi ledigt hela dagen och passade då på att åka till ett av våra absoluta favoritställen, nämligen Junibacken på Djurgården. Eftersom det var en helgdag så var vi totalt förberedda på att det kunde vara massor av folk där men vi hade en sådan otrolig tur. Det var inte alls många gäster vilket gjorde hela vår upplevelse så mycket trevligare.

Annons

Vi startade naturligtvis med det viktigaste av allt. Haha. Lunch så klart. Killarnas önskemål. De är alltid hungriga.

David och jag beställde risgrynsgröt. Eftersom det var 1:a advent denna sköna söndag så hade de ordnat en specialmeny för dagen med jul-inspirerade lunch-alternativ. Så himla gott och trevligt.

Julmys på allra högsta nivå. En lugn och harmonisk lunch med våra fina pojkar på Junibacken blev den allra bästa starten på vårt Junibacken-äventyr denna dag.

I två av salarna hade de gjort helt nya lekrum med fantastiska kreationer för barnen. Det var jättefint gjort måste jag säga och båda våra killar och vi älskade de nya fantasi-skapelserna.

Tyvärr råkade vår yngsta son James i trubbel i ett av rummen. När man klättrar upp till en ljuskrona så är det inte alltid så lätt att komma ner igen. Haha! Ser ju faktiskt ganska realistiskt ut tycker jag. Eller hur? Älskar hans ansiktsuttryck.

Så många ställen att mysa och leka på.

The Watson Brothers selling hot dogs.

Båda bröderna Watson i farten igen. Vi fick en helt underbar dag tillsammans på Junibacken. Uppskattar verkligen hel-lediga dagar med familjen och ännu mer nu när man är mitt inne i ett hektiskt tempo på jobbfronten. Vi var helt slut när vi kom hem på kvällen men det var såååååå värt det. Family is everything!

(18)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar