Annons
Annons

Snart smäller det!

james-watson

En utslagen hjälte! Så här trött var vår yngsta son James på Julaftonskvällen för ett par år sedan. Älskar den här bilden. Den sammanfattar liksom hela vår julhelg tycker jag. Så många fantastiska upplevelser, samtal, lekar för barnen och massor av kärlek. Underbart men intensivt och om man bara är tre år, ganska så utmattande! Hihi!

Annons

Nu har vi bara ett möte kvar. Sedan har vi jullov! Wohoo! Underbart. Sakta men säkert börjar julstämningen sprida sig i vårt hus. Längtar verkligen efter ledighet nu, tid med familjen och mys på högsta nivå. Jag älskar julen och den härliga känslan som infinner sig när vi alla sätter oss ner för att njuta av jullunchen i mina föräldrars hus i lugn och ro och vi kan äntligen prata i timmar och umgås och känna att vi är helt lediga.

kottbullar

Idag har jag stekt massor av köttbullar till julafton och i morgon blir det pannkakor. Det är nämligen jag som är ansvarig för barnens mat. Det är ett bra ansvarsområde. Passar mig perfekt. Har aldrig varit så vidare bra på att laga fina middagar men mina köttbullar och pannkakor är däremot legendariska. Detta går inte att förneka. Hoppas ni alla njuter av mysigt julstök tillsammans med era vänner och familjer så här de sista dagarna inför jul och att ni slipper den jobbiga julstressen. Jul ska vara mysigt och positivt och handla om att bry sig om varandra, ta sig tid för varann och uppskatta det vi har tycker jag. Inte alltid så lätt men viktigt. Vad handlar julen om för er?

(42)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar