Annons
Annons

Solsken i hjärtat!

David-Watson-James-Alex

I helgen var vi lediga hela familjen så då passade vi på att åka ut till vår lilla ö i skärgården. Balsam för själen efter en hektisk vecka. Älskar kontrasten mellan vårt fullspäckade stadsliv och känslan som sköljs över en när vi stiger i land på vår skärgårdsö. Den här helgen var det dessutom totalt vindstilla och soligt nästan hela tiden. Vad mer kan man önska sig?

Annons

David-Watson-archipelago

Avkoppling, läsning, solstrålar som värmer ansiktet och tid att bara vara tillsammans. Ju mer vi har att göra under veckorna desto viktigare känns det att verkligen ta sig tid för sig själv för återhämtning och vila för att sedan ladda om till en ny vecka.

David-Watson-Barn

Mys på altanen. Vi är den där familjen som vägrar att gå in när vi är på landet. Om det blir mörkt tänder vi ljus, om det blir kallt så finns det filtar och vi har till och med varsin sovsäck allihopa. En mycket passande present från min bror Mattias och hans fru Åsa för några år sedan. De känner oss väl och varje gång sovsäckarna kommer fram så tänker vi på dom. David och jag sitter ofta ute till långt in på natten och tittar på stjärnorna. Pratar om livet, om oss, våra barn och våra drömmar inför framtiden.

Swedish-Archipelago

Älskar att få vara nära vatten. Det gör mig så lugn och harmonisk och det finns inget ställe i världen jag kopplar av mer på än på vårt älskade landställe. Där kan man trycka på pausknappen och bara ta tid att reflektera vart man är i livet. Vad vill jag, vart är jag på väg och vad har jag redan åstadkommit? Känna tacksamhet för det jag har. Lägga grunden för det som komma skall. Allt startar i hjärnan. En tanke, en önskan, en längtan. Försöker att bara skicka ut positiva tankar i världen. Allt man sänder ut kommer tillbaka till en själv. Det tror i alla fall jag. Jag vill vara med och skapa en värld som jag själv vill leva i och behandla andra som jag själv vill bli bemött. Jag tror på att vi alla kan uppnå våra mål utan att trampa på varandra. Att man kan glädjas åt andras framgång samtidigt som man brinner för sin egen. Tillsammans kan vi skapa en värld fylld av positivitet, kärlek och värme där alla är välkomna. Jag har så många saker som jag vill göra i framtiden och idéer jag vill förverkliga som jag hoppas kommer att bli min verklighet en dag men lika viktigt som det är att jobba mot de nya målen är det att komma ihåg vad man faktiskt har och känna tacksamhet för det som redan finns i ens eget liv. Det tycker i alla fall jag. Vad tycker ni?

David-Watson-Skärgården

Bye bye island! Dags att återvända till fastlandet men med mig hem tar jag mina inre tankar, mina mål, min passion och mina drömmar för framtiden. Allt är möjligt om vi bara tror.

(75)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar