Annons
Annons

Soul Saturday & Super Sunday!

Dansshow

Vilken underbar helg vi har haft! I lördags hade vi dansskola och framträdde med vår dansshow för Mötesplatsen ombord Viking Line Cinderella. De hade temat Party Weekend och Singelkryssning. Ett superproffsigt evenemang som leddes av duktiga Niclas Wilhelmsson.

Annons

Dansskola

Älskar att få jobba med min härliga men galna man. Dansskola i cha-cha blev populärt och alla våra härliga singlar lärde känna varandra väldigt snabbt.

Patrik-Sjöberg-David-Malin-Watson

Vi träffade även sportlegendaren Patrik Sjöberg ombord. Han hade flera föreläsningar under lördagen.

Alex-Watson-James-Watson

På lördageftermiddagen hämtade vi våra söner Alex och James hemma hos Mormor och Morfar som hade ställt upp som barnvakter. Den här veckan hade vi dansshower torsdag, fredag och lördag så nu började vi verkligen att längta ihjäl oss efter dom små liven. Sedan blev det myskväll hemma med hela familjen. Högläsning i Harry Potter och Harry Potter-film och sedan Harry Potter igen som godnattsaga. Supermysigt hade vi!

Watson-David-Malin-Söner

Igår gick vi på biopremiären Upp i det blå på biografen Saga på Kungsgatan. Ett väldigt trevligt event arrangerat av proffsiga Subito och Daniel Lindroth. Killarna tyckte det var super och skrattade sig igenom nästan hela filmen.

Biopremiär

Efter filmen presenterades skådespelarna och en av de handgjorda dockorna kom även på besök till barnens stora förtjusning.

David-Watson-Söner

Tre nöjda killar på Blå Mattan!

Malin-Watson-Söner

Laddade till tänderna!

Alex-James-Watson

Efter bion gick vi till Akademibokhandeln i stan och köpte massor av nya böcker. Jag älskar bokhandlare. Det är som att gå in i en godisaffär för både vuxna och barn tycker jag. Barnen satt och läste och tittade i böckerna i en av myshörnorna. Helt fantastiskt. Man kan gå omkring och strosa i lugn och ro. Vi fick även jättebra service av personalen när vi hade frågor och vi hittade så många nya böcker till hela familjen. Vi var några tusen kronor fattigare när vi lämnade affären men det var det verkligen värt. Nu ska vi tända ljus, mysa och läsa, läsa, läsa, varenda dag i höstmörkret.

(23)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar