Annons
Annons

Spännande övernattning!

Vilken toppenhelg vi har haft hela familjen och det bästa av allt är att den inte ens är över ännu. I fredags åkte jag hem direkt till barnen efter att vi hade dansat våra öppningsnummer i Let´s Dance. Vi hade lite mys framför tv´n och sedan var det ganska snart dags för nattning. På lördagen sov vi ut allihopa. Det var så otroligt skönt att inte behöva sätta väckarklockan för en gångs skull. Efter en lugn familjemorgon tillsammans blev det lek och häng med deras kompisar. De var ute och cyklade, lekte och hade två olika vattenkrig med både kompisar och grannbarnen. Båda deras vänner sov över hos oss till idag. Barnen älskar när deras kompisar får sova över och jag måste säga att jag tycker det är supermysigt jag också. Speciellt när man är ledig så klart. David jobbar som vanligt (för tillfället känns det som att han jobbar dygnet runt nästan) men jag har lite mer fri tid just nu. Man blir så glad när man ser hur kul barnen har med varandra och de har verkligen världens bästa kompisar.

Annons

Till frukost hade James som önskemål att få bullar till hela gänget eftersom det var en speciell morgon så det fick det bli men med lite jordgubbar och mandariner till också.

Båda barnen njuter så mycket av att få lite mer frihet än de haft tidigare. De älskar att vara ute och cykla och att de får lov att sticka iväg till sina kompisar som bor i området.

Hoppas ni alla får en fortsatt härlig helg i solskenet! Nu gäller det att njuta och ta vara på varenda sekund. Tänk att man kan bli så glad för lite sol och värme.

(33)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar