Annons
Annons

Stark, inte smal!

Nu är vi tillbaka från skärgården och underbart midsommarfirande vilket betyder gymträning igen. Jag kör mitt träningsprogram så mycket jag kan när vi är på landet också men det är definitivt en svårare utmaning att göra det när vi är ute på ön men den här sommaren har jag bestämt mig för att jag ska träna ordentligt varenda dag under hela sommaren på ett eller annat sätt. Inga ursäkter tillåtna. Jag mår så himla bra och har så mycket bättre självförtroende när jag är vältränad. Då känner jag mig stark, glad och oövervinnerlig. Allt är liksom möjligt. Det finns då även en inre trygghet som jag bär med mig i vardagen på grund av att kroppen fungerar på bästa möjliga sätt.

Annons

Jag är också väldigt noggrann med att säga till våra söner att jag tränar i gymmet för att bli stark och inte smal vilket dessutom stämmer till hundra procent. Jag bygger muskler, styrka och kondition. Ju starkare jag blir desto bättre mår jag. Om min kropp mår bra så mår jag bra. Allt hör ju ihop och samtliga bitar måste falla på plats för att uppnå rätt balans. I alla fall tror jag det. Då känner jag mig hel och harmonisk.

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar