Annons
Annons

Startar med tacksamhet!

watson-david

God fortsättning på er allihopa! Hoppas ni har fått en flygande start på det nya året.

Vi hade en alldeles underbar nyårsafton med massor av glädje, kärlek och magi. Jag vill starta detta år med att stanna upp och komma ihåg att vara tacksam för saker. Det betyder inte att jag inte jobbar framåt mot mina nya mål för 2017. Tvärtom, det gör mig ännu starkare och mer fokuserad än någonsin på att nå dit jag vill vara när året är till ända. Däremot vill jag under vägens gång mot nya framgångar komma ihåg att vara tacksam och känna glädje till allt det jag redan har i mitt liv och det viktigaste av allt för mig är min familj.

Annons

Denna bild är en av mina absoluta favoritbilder av mina Watson Boys! Jag är så tacksam för att David och jag träffades och blev kära och fick dessa två fantastiska killar. Jag känner så mycket tacksamhet för vår lilla familj.  

Jag älskar er nu, varje sekund av varje dag, och för all framtid! Tack för att ni överöser mig med kärlek varenda dag oavsett om jag är glad, arg, irriterad, exalterad, sur, lycklig, frustrerad eller ledsen. Tillsammans med er blir livet alltid lite roligare.

Tack!

(21)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar