Annons
Annons

Största utmaningen under semestern

Idag kändes det tungt på gymmet igen. Har precis ändrat mitt tränings-schema till ett tuffare program och det märktes kan jag säga. Herregud vad jobbigt det var! Den största utmaningen för mig under sommaren är alltid att kunna träna på lika effektivt som jag brukar. Jag tränar bäst på gymmet och under semestern blir det ju många olika utflykter och resor med barnen och då är det som knepigast tycker jag att behålla samma rutiner.

Annons

Värst den här sommaren var Legoland i England där tyvärr både kost och träning blev lidande men efter det blev det bättre igen. Den här sommaren bestämde jag mig dock innan vår ledighet satt igång att jag skulle ge mig sjutton på att träna varenda dag på semestern och det gjorde jag faktiskt nästan. Det är den bästa tränings-sommaren jag har haft hittills i alla fall.

Normalt brukar jag inte väga mig för att jag har så lätt att bli fanatisk när det gäller kost och träning. Märker jag till exempel att jag helt plötsligt har gått upp i vikt så kan det för mig lätt slå slint i hjärnan men efter att Let´s Dance var över bestämde jag mig för att börja våga väga mig igen för att lättare hålla koll på att jag håller samma vikt under hela året. Därför ställde jag mig på vågen en vecka efter finalen på mitt gym och sedan dess har jag försökt hålla mig kvar på samma siffra.

I morgon är det sista dagen på semestern och på måndag börjar barnen i skolan. Från och med då blir det ju på en gång lättare att träna hårdare igen och hålla exakt samma rutiner som jag brukar och faktiskt mår bäst av. Den svåraste perioden träningsmässigt är därför redan över så nu ska jag bara öka tempot något så kommer jag att känna mig som mig själv igen men vilken fantastisk sommar det har varit. Jag är så tacksam över att både David och jag har kunnat varit lediga så mycket. Vi har verkligen njutit av det långa sommarlovet vi har haft tillsammans med våra fina killar. Det har varit helt magiskt att få så mycket tid ihop att bara vara med varann och det är ju faktiskt det viktigast av allt. Till och med viktigare än träningen.

(34)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar