Annons
Annons

Stranger Things

När David och jag är lediga under en längre period och har lagt barnen på kvällarna så äääälskar vi att hitta nya tv-serier som vi kan kolla på flera avsnitt i rad. Så kallad ”binge watching”. Så ofta är vi borta på olika jobbevenemang på kvällarna så när vi har semester eller andra perioder med flera dagars ledighet i rad så känns det som fullkomlig superlyx att få vara hemma i sitt eget hem tillsammans och bara mysa ihop sig i soffan framför en ny serie vi båda tycker om.

Annons

Det svåra är bara att hitta någon som inte är så våldsam. Ingen av klarar av för mycket våld så många populära och säkert bra serier på andra sätt väljs bort direkt. Det är helt enkelt inte för oss. Vi njuter båda av mysterier, gärna lite spöklika historier och helst serier med lite värme och charm.

Min svägerska Åsa (min brors fru) tipsade oss nyligen om serien ”Stranger Things” på Netflix så den började vi titta på så fort vi kom tillbaka till Stockholm från Nyårsshowen i Malmö den 1/1. Då hade vi nämligen en hel veckas semester tillsammans. Det var alldeles underbart måste jag säga. På kvällarna när barnen hade somnat ”binge watchade” vi ”Stranger Things” hela veckan och den var fullkomligt magisk. Den är spännande och charmig, läskig men inte elak. Se den om ni inte redan har gjort det och det bästa av allt är att de redan har spelat in två säsonger så det finns massor av avsnitt att titta på. Vi har sett de två första säsongerna nu och vi längtar typ ihjäl oss efter den tredje.

Vad tycker ni om att göra när ni har lediga dagar tillsammans?

(36)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar