Annons
Annons

Stylist for a day!

Sista dagen i Umeå i Avion Shopping hade jag blivit bokad för ett väldigt spännande uppdrag. Inför modeveckorna hade man möjlighet att ansöka om chansen att få en heldag fylld med styling och personlig shopping med mig. Vinnaren blev Erika Lindbäck. Hon fick även håret klippt och färgat av Nikita och blev sminkad av Kicks. Ett presentkort på 4000 kronor fick hon att shoppa kläder för.

Annons

Vi bestämde oss för att starta med någonting modigt direkt. Det var dags för Erika att gå utanför sin bekvämlighetszon och prova en ny stil. ”Hur modig är du” Erika?! Det var det som var den stora frågan.

Älskade denna jacka och dessa svarta tighta jeans på Erika. Hon höll med men tyckte att det kändes ovant i början men ju mer vi provade under dagen desto lättare gick det.

Efter flera timmars shopping och en härlig lunch tillsammans hade vi hittat två nya snygga ”outfits” samt några extra toppar till henne men vi hade fortfarande 700 kronor kvar på presentkortet. Därför scannade jag igenom resten av butikerna i Avion under tiden hon satt hos frisören och tog ut ytterligare en jacka och två blusar som jag tyckte att hon borde prova. Hon älskade dom och affären var klar!

På eftermiddagen var det dags för presentation på den stora scenen inför publik. Erika visade upp upp sin nya stil med både kläder, stövlar, smink och hår.

Vi blev båda intervjuade av konferencier Rasmus som ville veta hur dagen hade varit. Erika verkade väldigt nöjd med sina nya kläder så det kändes ju helt fantastiskt! Jag älskar verkligen mode och att träffa nya personer så den här dagen var nog minst lika kul för mig som för henne. Det känns väldigt givande att få råda personer om vilka plagg och vilken stil som passar för just dom. Det är någonting som alltid har intresserat mig. Mode tycker inte jag ska följas slaviskt utan vara någonting som man låter sig inspireras av. Alla kan ska skapa sig sin egen stil och vara den som utformar mode istället för att blint följa den nya trenden till punkt och pricka. Olika plagg passar till olika personer och kroppar. Tricket är att hitta den stil som passar till just dig.

Här är Erika i en av hennes nya stilar.

Ytterligare en outfit som vi köpte till Erika.

Vi hade en fantastisk dag tillsammans och det var en ära att styla dig Erika!

Tusen tack Umeå, Avion Shopping och Erika Lindbäck och stort lycka till i framtiden med din nya stil!

(34)
(0)

1 kommentar


 

Annons

Laddar