Annons
Annons

Supermysigt event på Bio Rio!

watson

Igår kväll var vi inbjudna av Petré Event och Johan Petré på förhandsvisning av den nya omtalade och Golden Globe-nominerade tv-serien ”This is us” som kommer att starta på TV3 inom kort. Det var vårt första besök på urmysiga Bio Rio som ligger precis invid Hornstulls strand på Söder.

Annons

biomys

Det var ingen brist på popcorn i biosalongen!

david-malin-watson

Vi fick se de två första avsnitten av serien och jag kan helt ärligt säga att den var superbra! Annorlunda, djup och överraskande. Det som jag verkligen tyckte om var hur karaktärerna i serien berörde föräldraskap. Missa inte denna nya serie!

malin-watson

Efteråt bjöds det på champagne och snittar och hela eventet var väldigt lyxigt arrangerat. Vi hoppade dock över champagnen den här gången. Vi var tvungna att skynda tillbaka hem igen eftersom vi båda två har väldigt mycket jobb på gång just nu. Vi kunde dock inte låta bli att ta en liten promenad längs Hornstulls strand innan hemfärden. Vi gick förbi den lägenhet min Farmor och Farfar bodde i under nästan hela sitt liv. David hann träffa min Farmor några gånger innan hon gick bort så det kändes jättefint att dela den stunden tillsammans.

(28)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar