Annons
Annons

Surprise Wedding!

Igår var David och jag inbjudna till Simons Skölds 30-årsfest aka Camilla Läckbergs firande av 4000 sidor skrivna och tionde boken utgiven. I sista stund ändrades festlokalen till en kyrka vilket naturligtvis gjorde oss alla lite misstänksamma. Skulle vi få bevittna deras bröllop eller vad är det som händer?

Annons

David och jag framför vita mattan! Festen hette A night all in white! Alla gäster hade blivit instruerade att klä sig i vitt.

Det här glada dansgänget träffade vi på utanför kyrkan!

När vi kom in i kyrkan var det Party Mood all the way! Coola dekorationer och dansare och servitörer.

Ok, tänkte vi. Det blir inget bröllop. Det är Simon vi ska fira i kväll.

Ett av de mest spektakulära partyn vi har varit på måste jag säga.

Underbart att vara på en Date Night med sin äkta make!

Efter en timme ungefär annonserades det av Tony Irvings speaker-röst att vi skulle ta fram våra kameror och vara beredda och in kom det lyckliga brudparet. Precis innan dess kom det upp bilder och text på en stor bildskärm där det stod: ”tidigare idag” . Camilla och Simon gift sig på sitt landställe med endast sin familj och närmaste vänner närvarande och nu hade de åkt båt hit till Skeppsholmen för att fira med oss alla. Vilken överraskning och vilken bra kupp. De lyckades lura oss alla tror jag. Helt fantastiskt och det mesta fantastiska av allt är ju att de har fått varandra. Som prins Daniel säger; störst av allt är kärleken och det stämmer verkligen tycker jag.

Wow! Vilken kväll. Vilken fest som blev till ett överraskningsbröllop. Så glada för er skull Simon och Camilla.

Bröllopsdansen och kyssen!

Stort grattis Camilla och Simon och tack för att vi fick vara med denna kväll och fira er kärlek med er.

En kväll vi sent kommer att glömma!

A night all in white var det verkligen!

Vi hade en underbar kväll tillsammans och snart är det dags igen. Inom ett par timmar börjar nästa party. Denna helg kommer att i vår familj bli känd som #davidochmalinspartyhelg.

To be continued…

Kramar!

(114)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar