Annons
Annons

Ta ut glädjen i förskott!

Malin Watson privat

I hela mitt liv har jag varit så noga med att aldrig ta ut någonting i förskott. Att aldrig glädja mig åt någonting innan det har hänt. Man vet ju inte helt säkert om det verkligen kommer att ske. Jag har tänkt att det är bättre att vänta och vänja sig vid tanken att det kanske aldrig kommer att hända, varit försiktig, realistisk, klok och förståndig.

Annons

Till vilken nytta då?

Malin Watson Show

De senaste åren har jag förändrat det totalt hos mig själv. Nu tar jag alltid ut glädjen i förskott! Varenda gång. Om någonting fantastiskt kanske kommer att hända, men man är inte helt säker på att man har fått det där nya jobbet eller att man kommer iväg på sin fantastiska resa eller om den stora livsförändringen man planerar kommer att ske precis när man vill det, så tycker jag att man ska glädja sig åt att det antagligen kommer att ske istället för att ta ut det negativa beskedet i förskott. Sikta mot det du vill. Räkna med att det kommer att hända. Gläd dig åt att det snart kommer att ske och om det inte gör det, vad är då det absolut värsta som kan hända? Jo, du har varit glad helt i onödan! Är inte det alldeles underbart? Det är väl en perfekt känsla att få ha inom sig oavsett vad som händer i ditt liv i framtiden. Ledsen blir du ju tyvärr ändå i slutändan om du får ett tråkigt besked. Du blir ju inte mindre ledsen för det negativa beskedet om du redan har gått och förberett dig för det. I alla fall känner inte jag så. Jag ser över huvudtaget ingen mening med att gå omkring och förbereda sig för ett pessimistiskt besked i onödan. Dessutom skickar du då ut en massa negativ energi i atmosfären vilket bara kommer att resultera i ett negativt beslut. Om inte ens du tror på dig själv, hur ska då andra kunna göra det?

Malin Watson glad

Nej, säger jag till det! Satsa på dig själv, lita på att det du vill kommer att hända, ha tillit till att du är tillräckligt bra för att nå precis dit du vill. Sikta skyhögt så kommer du förmodligen att landa strax under. Sätt inte upp realistiska mål utan sikta istället så mycket högre. Tro på dig själv och lita på att du kommer att uppnå saker du hittills bara vågat drömma om! Det är min nya filosofi.

(106)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar