Annons
Annons

Tack för all kärlek!

I fredags dansade Claes Malmberg och jag vår Argentinska Tango i Let´s Dance och jag måste säga att jag tyckte att det gick väldigt bra. Min fina danspartner var superfokuserad och levererade på topp ute på dansgolvet. Allt satt som en smäck och vi fick till och med beröm av juryn. Det kändes verkligen jättekul.

Annons

Jag älskade att få dansa en lite mer dramatisk dans för en gångs skull. Många danser har ju en väldigt glad karaktär vilket absolut passar mig eftersom jag för det mesta är väldigt positiv och har massor av energi men ibland kan det vara kul att få visa upp en helt annan sida av sig själv och framför allt av oss båda som par.

Tyvärr räckte det dock inte för att gå vidare i danstävlingen. I fredags blev det vår tur att lämna programmet. Det kändes väldigt tråkigt men någon måste ju ryka och denna gång blev det vi.

Med världens bästa och goaste tjejer, Katja Luan Engelholm och Linn Hegdal.

Tusen tack till vår superduktiga violinist Malin Mywall som spelade live under vårt framträdande tillsammans med vår fantastiska Let´s Dance orkester under ledning av Jonas Gröning. Det var en stor ära att få framföra vår Argentinska Tango till er vackra musik.

Hela gänget samlat för en gruppbild innan live-sändningen sätter i gång.

Jag är så otroligt stolt över min fina danspartner Claes Malmberg som utvecklades för varje vecka som gick (i alla fall enligt min mening) men precis när det roliga hade satt i gång på allvar så blev det dags för oss att lämna partyt men sånt är livet. Ibland går det upp och ibland går det ner men det bästa av allt är att jag nu har fått en ny vän. En vän för livet dessutom och det känns ju helt fantastiskt.

Tusen och åter tusen tack för all er kärlek, tack för alla era röster och för allt ert stöd under dessa veckor. Det betyder så mycket ska ni veta och vi uppskattar alla era glada tillrop och fina kommentarer. Vi läser varenda en. I finalen kommer vi tillbaka en sista gång och dansar för er. Tills dess säger Team Getingmidja Tack och Adjö och Tack för Allt!!

(89)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar