Annons
Annons

Tack för allt!

Vilken semifinal det blev i Let´s Dance 2016 på TV4! En magisk kväll med massor av känslor!

Semifinal Let´s Dance 2016

Första dansen för oss var disco! Superduktiga Helene Norberg både sminkade mig och förberedde detta fantasiska disco-hår! Jag blev nästan lite orolig att det skulle få plats i tv-rutan!! Hihi! Kände mig som en super-disco-diva!!

Annons

Discohår Malin Watson Let´s Dance Helene Norberg

Wassis och Watsis laddar i logen innan direktsändningen!

Semifinal Let´s Dance Watson Wassberg

Öppningsnumret inkluderade denna gång även vår jury Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar. Dansen var som alltid koreograferad av min underbara man David Watson.

Öppningnummer David Watson Semifinal Let´s Dance 2016

Juryns val var vår andra dans. Domarna hade valt ut en dans dom inte var ett hundra procent nöjda med. Nu var det upp till bevis. Vår chans för revansch i vår jury dans. Dom valde vår quickstep.

Juryns val Let´s Dance 2016 Watson Wassberg

Foto: Olle Sporrong Expressen

Vi hade kämpat stenhårt hela veckan med Thomas teknik, kroppshållning, sträckning och timing och dansen satt som en smäck tycker jag. Även vårt lyft som gick fel första gången vi dansade denna dans fungerade prefekt denna kväll! En fantastisk känsla.

Let´s Dance 2016 Semifinal Wassberg Watson

Vilket härligt semifinalgäng! Bara kärlek och support trots att vi tävlar emot varandra.

Wassberg Watson Let´s Dance 2016 Juryns val

Foto: Olle Sporrong Expressen

Vår sista dans blev vår Hårdrocks-Quickstep! Vilken perfekt dans att få avsluta vår dansresa i Let´s dance!

Juryns val Let´s Dance 2016 Wassberg Watson

Det kändes tomt i greenroom med bara tre par kvar. Vi kom till semifinal i Let´s Dance 2016 och knep tredjeplatsen! Det känns egentligen helt ofattbart! Tusen tusen tusen tack för alla era röster, allt ert stöd och all er kärlek! Vi är sååå tacksamma!! Vilken resa vi har fått gjort tillsammans! Vi har tränat, vi har kämpat, vi har svettats och vi har haft så otroligt kul!! Tack för att ni har stöttat team Wassberg Watson!

Let´s Dance Semifinal 2016

Vilken underbar kväll med detta gäng!

Wassberg Watson Juryns val Let´s Dance 2016

Foto: Olle Sporrong Expressen

Denna bild ovan sammanfattar vår resa ganska så bra tycker jag. Omtumlande, energisk och fantastisk! Ingen riktigt vet vad som kommer att hända i direktsändning när Wassis och Watsis är ute på dansgolvet! Ibland, inte ens vi!

Efterfest Let´s Dance Wassberg Watson

Efterfest på Hotel Kungsträdgården! Thomas och jag har egentligen otroligt olika personligheter men är kanske mer lika än man skulle kunna tro. Mer om det berättar jag en annan gång.

Let´s Dance Efterfest 2016 Semifinal

Amazing cast and crew for Let´s Dance 2016! Vilket underbart jobb vi har!

Let´s Dance Juryns val Thomas Wassberg Malin Watson

Denna gång var det vår tur att lämna programmet och vi kände att vi gjorde det med flaggan i topp! Vi framförde en (som Ann Wilson uttryckte det) ”unik disco” och vi genomförde vår Hårdrocks-Quickstep (juryns val) tusen gånger bättre än första gången vi dansade den tycker jag. Thomas hållning, sträckning, timing och teknik var så otroligt mycket bättre denna gång. Är mäkta stolt över Thomas och hans utveckling under denna säsong. Han har förbättrat sin dans, han har öppnat upp en del av sig själv till svenska folket och han har gjort någonting väldigt modigt och oväntat! Han har dansat i direktsändning framför nästan två miljoner människor varje vecka med nya danser och nya danssteg från att aldrig ha tagit ett enda danssteg i hela sitt liv. Grattis Wassis säger jag och tack Thomas för att jag fick den stora äran att få vara din danspartner i Let´s Dance och lära dig att dansa! Du är modig, du är unik, du är underbar och jag tror och hoppas att vi kommer att förbli bästa vänner resten av livet!

(96)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar