Annons
Annons

Tack Mamma & Pappa

Hoppas ni alla har haft en härlig julhelg. Själva har vi haft oförskämt bra måste jag säga. Två dagars firande hos mina föräldrar med både familj och storfamilj. Svensk Jul på julafton och British Christmas på juldagen. Nu har vi precis kommit hem till oss igen efter en underbar mysfrukost med mamma och pappa och våra barn. Det är så mysigt att få fira i flera dagar så att man verkligen hinner varva ner ordentligt och får chansen att hinna njuta av allting.

Annons

Mina föräldrar hade fixat så fint med mat och dekorationer och även om vi alla självklart tar med olika maträtter så är det ju mamma och pappa som fixar mest. Bara det att vi kan vara hos dom och att dom orkar vara värdpar är vi så innerligt tacksamma för.

På Juldagen blev det kalkon, the Queen´s speech, massor av samtal och roliga lekar.

På julafton kom tomten igen. Även om våra barn inte tror på tomten längre så tycker de att det är väldigt kul att han ändå kommer förbi och hälsar på.

Allltid lika spännande med julklappar!

Tomtemor och tomtefar!

Coola katter!

Den nyaste medlemmen i Storfamiljen! Erikas första jul.

Familjen K! Tack för att ni hade fixat så måna olika lekar och spel. Det var superkul. Knowledge is Power spelade vi tillsammans med barnen och vi skrattade så vi grät. Det måste ni prova. Ett frågesports-tvspel som man kopplar upp sig själv på genom sin mobil. Såååå underhållande och annorlunda. Loved it och barnen också.

En annan favorit var karaoke och här ovan ser ni mina poäng tillsammans med barnen när vi sjöng Dancing Queen och tävlade mot min bror Mattias. Vill ju inte skryta men vi fick över två miljoner poäng och han fick bara 600 000. Ingen kan slå mig på Dancing Queen. Haha! Just kidding.

Tusen tack Mamma och Pappa för att ni fixar, ordnar och jobbar för att vi alla ska få det så bra. Vi hade en helt underbar julhelg fylld med glädje, skatt, kärlek och magi. Ni är bara Bäst!

(52)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar