Annons
Annons

Tack min superduktiga frisör!

Tack Världens Bästa Tilda Lundberg på Bobbys Hårstudio för att du alltid gör mig så fin i håret. Det ger mig massor av självförtroende.

Jag älskar mina extentions från Toupéma Belgal. Tejpen som den är fastsatt med är skonsam för mitt egna hår och tekniken du använder när du fäster det längre håret gör att det liksom bara flätas in och göms bland mitt egna. Magi.

Annons

Du är fantastisk duktig på ditt jobb Tilda och du bryr dig så mycket om allt och alla.

Tusen tack för idag och för att du och ni hittade precis den frisyren som passade mig för det handlar inte bara om slutresultatet utan även om hur man själv känner och att man trivs med sitt utseende och med mitt förlängda hår så känner jag mig alltid som mig själv. Bara ännu finare. Du är Bäst Bäst Bäst!

(18)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar