Annons
Annons

Thank you Elton John & Harley Medcalf!

Under sju års tid var David och jag på världsturné med den internationella ballroom-dansshowen Burn the Floor. Vi dansade 8 shower i veckan och framträdde i över 90 olika storstäder runt om i världen i USA, Australien, Japan, Kina och Europa som till exempel i Radio City Music Hall i New York, The Royal Albert Hall i London, The Great Hall i Kina, Le Sporting Club i Monte Carlo och Tokyo Forum i Japan. Allt detta tack vare sångaren sir Elton John och stjärnproducenten Harley Medcalf! Vi uppträdde nämligen med en dansshow tillsammans med våra engelska kollegor och danspar på Elton Johns 50-årsfest i Hammersmith Palais i London och då satt Harley i publiken. I hans huvud den kvällen föddes idéen till Burn the Floor efter att vi fick stående ovationer från Eltons celebra gäster. Totalt oväntat kan jag säga. Vi trodde inte att de skulle bry sig speciellt mycket om själva underhållningen men oj vad fel vi hade och för det är vi för evigt tacksamma.

Annons

Tidigare idag var Harley Medcalf och hans fru Maria Medcalf, Nic Notely och Peta Roby, ägare, producenter och Peta numera även koreograf för Burn the Floor på besök i Stockholm men bara under några timmar. Vi möttes upp på underbara Djurgården och åt lunch tillsammans på Villa Godthem. (En av mina absoluta favorit-restauranger). Vi har inte sett varandra på många år eftersom de kommer från Australien så det var helt fantastiskt att få spendera några timmar tillsammans. På grund av dom och så klart stjärnkoreografen Jason Gilkison och även Peta´s danspartner fick vi turnera världen runt med varandra (annars hade det aldrig gått) och uppträda på de mest spektakulära arenorna och teatrarna.

Att turnera med Burn the Floor har lärt oss båda massor! Under de sju åren så utvecklades vi enormt dansmässigt men även på det personliga planet. Vi träffade personer från så många olika länder och det gav oss så många nya erfarenheter. Man behöver ju inte ens kunna prata samma språk för att kunna förstå varandra om man verkligen vill.

Idag var ingen vanlig dag. Idag kom så många minnen tillbaka från vår fantastiska resa runt jorden som vi fick göra tillsammans med varandra och inget av detta skulle ha varit möjligt utan Harley, Maria, Jason, Nic, Peta och så klart mannen som startade allt, sångaren sir Elton John. Tack för allt!

(10)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar