Annons
Annons

The Love of my Life!

David och jag möttes första gången för över 22 år sedan. Vi blev danspartners först. Tävlade tillsammans och bodde i London. Efter ett halvår, ett mycket långt halvår kan jag tillägga, blev vi sedan äntligen ihop. På vår två-årsdag som pojkvän och flickvän friade David till mig och ett år senare gifte vi oss i Sverige på vår älskade ö i skärgården. Härom dagen firade vi vår nittonde bröllopsdag.

Annons

Våra karriärer och liv har gått upp och ner och gör det så klart fortfarande men vår kärlek har alltid varit så självklar från den där första dagen då vi blev kära och det är jag så otroligt tacksam för. Vi bråkar naturligtvis ibland och håller absolut inte alltid med varandra om allt mellan himmel och jord men det har aldrig gjort oss mindre säkra på varann. David, jag är så lyckligt lottad att jag hittade dig och att du vill leva ditt liv med mig. Tack för att du är min. Jag vill alltid vara din. Jag älskar dig mer än jag någonsin kan uttrycka i ord men jag säger det ändå: JAG ÄÄÄÄÄLSKAR DIG!!!!!

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar