Annons
Annons

The Watson Brothers in their element!

Idag var David i dansstudion hela dagen och koreograferade bröllopsdanser. Då passade killarna och jag på att sticka iväg till Tekniska Muséet. Vi har varit här många gånger tidigare men det finns alltid nya utställningar, experiment och lekstationer. Ett helt fantastiskt ställe för barn enligt min mening. De lär sig, de har kul och de blir så intresserade av att lära sig ännu mer. Älskar verkligen det här muséet!

Annons

I den här buren kunde man mäta sitt eget skrik. Kolla in Alexs ansiktsuttryck när James skriker allt han har. Rekordet för dagen var dock mitt. Haha! Väldigt stolt. 104 som ni ser på väggen bakom belongs to Mama Watson!

Det finns fysiska utmaningar som klättervägg och virtuella verkligheter där man blir attackerad av dinosaurier, star wars figurer och andra rymdvarelser och även massor av andra mer kluriga utmaningar och uppgifter.

Jag rekommenderar varmt Tekniska Muséet till er alla. Om ni inte redan har varit där så se till att ni tar er tid att besöka det, speciellt om ni har barn. Där finns det någonting för alla åldrar, intressen och individer.

Bröderna Watson hade en fantastisk dag! De tycker om uppfinningar, experiment och teknik. Speciellt vår äldsta son Alex som drömmer om att bli uppfinnare i framtiden.

(33)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar