Annons
Annons

Thomas samba-gung!

Let´s Dance Öppningsnummer

Kvällens öppningsnummer med alla proffsdansare och juryn koreograferat av min make och danspartner David Watson!

Malin Watson Let´s Dance

Backstage innan programmet!

Thomas Wassberg Malin Watson Greenroom

Uppvärmning i Greenroom innan det var vår tur på dansgolvet!

Let´s Dance Greenroom

Alla var supertaggade men det kändes i luften att tävlingen var i gång på allvar. Vi var väl medvetna om att ett par måste lämna programmet innan kvällen var över.

Annons

Greenroom Let´s Dance Thomas MalinJPG

Dags för Thomas att visa upp sitt samba-gung!

Samba Let´s Dance Thomas Wassberg Malin Watson

Jag tyckte Thomas gjorde jättebra ifrån sig. Han klarade nästan hela dansen utan några misstag. Vi har jobbat väldigt ihärdigt hela veckan och han hade (i alla fall i mina ögon) förbättrat sig från första dansen men juryn var stenhård. Efter poängsammanslagningen från förra veckan låg vi till slut allra sist tillsammans med Johan Rabeus och Cecilia Ehrling. Nu får vi jobba ännu hårdare för att lyckas charma domarna med nästa dans!

Let´s Dance Program 2

Dags för utröstning och tyvärr var det fantastiska och unika Ewa Fröhling och fina Tobias Wallin som fick lämna programmet först. Vi är superglada att vi får dansa vidare men det är alltid jobbigt när någon får lämna programmet. Vi har så himla kul på träningarna allihopa och ingen vill att det ska ta slut! Tusen tusen tusen tack till alla som röstade på oss i fredags!!!! Tack var er får vi dansa vidare till nästa vecka!

Efterfest Let´s Dance

Efterfesten hölls som på Hotel Kungsträdgården och det var verkligen supertrevligt!

Thomas Wassberg sambo Uli

Äntligen kom Thomas sambo Uli och tittade på direktsändningen. Hon och hennes väninna Maria hade kört ända från Åsarna (utanför Östersund) på morgonen och satt i publiken under hela programmet och hejade på oss!

Thomas Wassberg Malin David Watson Uli

Dags att lämna festen. Ny dans med ny koreografi tidigt morgonens efter! Nu kör vi full fart framåt! Vi kommer inte att ge oss förrän höfterna glöder och känslorna sprakar på dansgolvet!!

(22)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar