Annons
Annons

Throw Back Thursday! Jorden runt!

Varje dag får jag göra det jag älskar mest av allt i världen! Jag får dansa, skapa, uppleva rörelse i alla dess former. På många sätt en fantasivärld men en värld som blir högst verklig i det ögonblick den visas upp för omvärlden. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dans. Jag dansar inte för att jag vill eller för att jag kan utan för att jag måste. Jag kan inte leva utan den. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dans. Den är en sådan stor del av mig och utan dansen dör jag.

Annons

Bilden är från ett av våra tidigare öppningsnummer i Let´s Dance ”Jorden runt” då vi fick spela in början av numret på Bromma flygplats och Jeanette och jag fick agera ”dansande” flygvärdinnor och Kristjan och Maria ”dansande” passagerare. En fantastisk upplevelse! Loved every moment! Äskar att få kasta mig in i nya situationer och få chansen att lära mig saker och dansa tillsammans med värdens bästa kollegor och jag tror att det oftast blir ett bra resultat för att vi verkligen älskar det vi gör.

(79)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar