Annons
Annons

Throw Back Thursday to Touring Life!

Burn the Floor Malin David Watson

Throw Back Thursday to Touring Life with Burn the Floor!

Efter vår tävlingskarriär i London turnerade David och jag runt stora delar av världen med den internationella dansshowen Burn the Floor. Under sju års tid reste vi nästan konstant och gjorde framträdanden i USA, Australien, Japan, Kina och även i Europa. Det var en fantastisk tid med underbara människor som till slut blev till en liten familj, vår Burn the Floor Family. Vi hade så kul tillsammans allihopa samtidigt som vi också jobbade väldigt hårt. Åtta shower i veckan stod på schemat med en resdag på måndagar eller ibland (om vi hade tur) en ledig måndag om vi stannade i samma stad längre än en vecka. Resten av dagarna dansade vi antingen en show eller dubbla shower på lördagarna och söndagarna. Då kände man sig lite mör i kroppen på en måndag morgon.

Annons

Burn the Floor David Malin Watson

Samma känsla av familj får både David och jag nu också när vi båda jobbar med tv-programmet Let´s Dance men i två helt skilda roller. Man jobbar så otroligt intensivt med alla i produktionen och lär känna varandra så väl. Vissa dagar känns det nästan som att man bor i replokalen eftersom vi spenderar så många timmar där men vilken magisk känsla det är att få jobba med det man älskar att göra. Vi har knasiga jobbtider, galna uppdrag och ibland en hel del knepiga uppgifter att lösa men gud vad roligt vi har på jobbet varenda dag. Jag är så tacksam för att vi båda har det här ytterst ovanliga men alldeles underbara jobbet.

David har verkligen lärt mig att vara tacksam för det man har och jag vill därför skicka ut en tacksamhetshälsning till universum för att jag får chansen att jobba med det jag verkligen vill göra! Tack för att jag får leva min dröm!

(92)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar