Annons
Annons

Tillbaka till gröt och gym!

Malin Watson

Nu har det varit fullt ös sedan ett par veckor tillbaka och jag är nu igång igen med mitt vanliga träningsprogram i gymmet. Inga fler lata dagar i solen eller bad i havet, eller okej då, det kanske blir några dagar till här och där. Sommaren är ju inte helt över än men det känns verkligen skönt att vara tillbaka till vanliga träningsrutiner och även matvanor. Nu blir det gröt till frukost varje morgon, i alla fall måndag till fredag, på helgerna kanske vi lyxar till det igen.

Annons

Tänk att rutiner är så viktiga. Nu när man är tillbaka från semestern igen så känns det som om träningsrutinerna är livsviktiga men jag älskar även att det med dansen är precis tvärtom. Med vårt jobb är ingen dag den andra lik och det trivs jag så otroligt bra med. Jag älskar att vara egenföretagare och därmed min egen chef. Att få lägga upp dagen och planera min vecka precis så som jag själv vill men jag är väldigt beroende av att ha rutiner för mitt fitness-program eller är det kanske för att vårt jobb har så knasiga och oregelbundna tider som jag älskar att ha gym-rutinerna på plats varje dag? Inte vet jag, men bra känns det i alla fall.

Jag känner mig stark, frisk och vansinnigt inspirerad till höstens alla äventyr!

(46)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar