Annons
Annons

TV-inspelning i oktober!

I somras blev jag erbjuden att vara med i två olika tv-program men det ena kunde jag inte vara med i och det andra vågade jag inte tacka ja till. Jag älskar verkligen båda programmen och det första hade varit perfekt för mig. Det hade passat mig som handen i handsken men det senare kändes inte hundra procent rätt för just mig så därför tackade ja till slut nej.

Annons

Att lyssna på sin magkänsla känner jag är otroligt viktigt och det är någonting som jag har lärt mig med tiden för det är så lätt att i början bara tacka ja till allting som man blir erbjuden trots att det kanske inte alls är rätt. Däremot är det inte alltid enkelt att veta vilket beslut som är det bästa.

Jag älskar att jobba med tv och jag njuter av den där härliga live-känslan man får inombords när allt, precis allt, kan hända men även när programmet spelas in i förväg för även då kan ju sannerligen nästan allt hända ändå. Haha! Det är ju liksom det som är så himla kul. Att få vara i stunden och reagera på det som händer just då i det ögonblicket.

Nu har jag i alla fall blivit bokad för att spela in ett tv-program i oktober och jag känner mig jättetaggad. Det ska bli så roligt och det är ett program jag tycker väldigt mycket om med en superduktig programledare. Däremot kan jag inte avslöja vilket program det är ännu. Det får ni vänta och se. Håll tummarna för att det går bra och att jag lyckas vara ett hundra procent mig själv. Det är mitt mål och att njuta av hela inspelningen också så klart!

(65)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar